Przepiórki w sarkofagach | Cailles en sarcophagi

Ten przepis pochodzi z notatników Adolphe Duglere, najbardziej znanego szefa kuchni w Café Anglais.

Przepiórki w sarkofagach z „Uczta Babette”

  • 12 przepiórek (obrane, oczyszczone, bez kości, z łepkami)
  • 1 l mięsnego wywaru
  • Sos chaud-froid (przepis poniżej)
  •  CZYTAJ DALEJ

3 thoughts on “Przepiórki w sarkofagach | Cailles en sarcophagi

  1. Pingback: UCZTA BABETTE | Babettes Feast cz. I

  2. Pingback: UCZTA BABETTE | Babettes Feast cz. I

  3. Pingback: UCZTA BABETTE | Babettes Feast cz. I | Kino&Kuchnia

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s