bardzo lubimy ten film 🙂 Dziękujemy za dodanie zdjęcia!
Przepis jest banalnie prosty i szybko się je przygotowuje. Najdłużej trwa schładzanie. Spróbuj dla porównania Sutki Wenus z Amadeusza z kasztanami, można je zastąpić orzechami włoskimi.
oj taaak seanse z czekoladą są najlepsze.. mmmm 🙂
Będę musiała wypróbować! 🙂 Uwielbiam ten film, a te słodkości wydają się naprawdę smakowite. 🙂
Pingback: Czekolada | Chocolate
Włosi mają bujną fantazję w nazywaniu słodyczy 😉
bardzo lubimy ten film 🙂 Dziękujemy za dodanie zdjęcia!
Przepis jest banalnie prosty i szybko się je przygotowuje. Najdłużej trwa schładzanie. Spróbuj dla porównania Sutki Wenus z Amadeusza z kasztanami, można je zastąpić orzechami włoskimi.
oj taaak seanse z czekoladą są najlepsze.. mmmm 🙂
Będę musiała wypróbować! 🙂 Uwielbiam ten film, a te słodkości wydają się naprawdę smakowite. 🙂
Ogromnie mi miło i dziękuję 🙂 O samym filmie też pisałam, tylko trochę wcześniej, zapraszam: https://kinoikuchnia.wordpress.com/2013/01/30/czekolada-chocolate/
czas przygotować taką pyszność, zrobię sobie seans filmowy z filmem czekolada 🙂
u mnie przekierowanie to tego cudnego posta:) skoro w podobnych tematach piszemy:)))
haha a ja dziś właśnie o filmie „Czekolada” właśnie napisałam!:))))
wyglądają przepysznie:)
nazwa dość ciekawa, nie powiem 😀 ale wygląda słodko… a film „Czekolada” mogłabym oglądać setki razy!
Pingback: Czekolada | Chocolate | Kino&Kuchnia